Siivouspalvelut

Siistin yrityksen ja taloyhtiön puolesta | Karstula

Siivous- ja Kiinteistöpalvelu Sillanpää Oy tarjoaa laadukkaita siivouspalveluja yrityksille ja taloyhtiöille Karstulassa ja lähialueen kunnissa. Palveluihimme kuuluvat muun muassa toimistosiivous, rappusiivous, perussiivous, vahinkosiivous sekä tietysti myös remontti- ja rakennussiivous. Siisti ympäristö on olennainen osa yritystilojen ja taloyhtiöiden viihtyvyyden kannalta. Kun siivous tehdään säännöllisesti, työntekijät ja asukkaat kiittävät ja voivat hyvin. 

Siivous kannattaa antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Me olemme perillä siivousalan viimeisimmistä siivousvälineistä ja puhdistusaineista. Halusitpa sitten perusteellisen perussiivouksen tai säännöllisen ylläpitosiivouksen esimerkiksi toimistotiloihisi, Siivous- ja Kiinteistöpalvelu Sillanpää Oy on palveluksessasi!

Siivoustyön ohjaus ja suunnittelu

Siivousalan asiantuntijana Siivous- ja Kiinteistöpalvelu Sillanpää Oy tarjoaa myös siivoustyön ohjausta ja suunnittelua. Siivouspalvelut suunnitellaan aina asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Laadimme siivoussuunnitelman, jossa käydään läpi juuri kyseisen kohteen siivousta koskevat tavoitteet ja erityispiirteet. Jokainen kohde on erilainen – ammattilainen näkee, mikä siivousmenetelmä toimii parhaiten missäkin!  

Ikkunanpesut ja lattioiden vahaukset 

Siivous- ja Kiinteistöpalvelu Sillanpää Oy hoitaa myös ikkunanpesut ja lattioiden vahaukset vankalla ammattitaidolla. Meillä on käytössämme laadukkaat koneet, jotka saavat yrityksesi ikkunat säihkymään ja lattiat kiiltämään.

Etsinnässä laadukkaat siivouspalvelut? Ota yhteyttä meihin! »