Maanrakennustyöt ja vaihtolava- ja nosturipalvelut Karstulassa. 

L & M Sillanpää Oy:n palveluihin kuuluvat pienimuotoiset maanrakennustyöt, kuorma-autotyöt, vaihtolavapalvelut sekä nosturi- ja nostokoripalvelut Karstulassa ja lähikunnissa.

Maanrakennustyöt

Toteutamme maanrakennustyöt pienellä ja kompaktilla kaivurilla. Teemme muun muassa salaoja- ja sadevesijärjestelmät rakennuksiin, piharakentamisen työt sekä kaapelityöt. Kaivurimme mahtuu pieneenkin pihaan!

Kuorma-autotyöt

Hoidamme myös kuorma-autoa vaativat työt, kuten lumen poisajot ja maankuljetukset.

Vaihtolavapalvelut

Palveluihimme kuuluu myös vaihtolavan vuokraus esimerkiksi taloyhtiöiden käyttöön. Vaihtolavaa voidaan käyttää esimerkiksi purkujätteen, haravointijätteen ja muiden roskien keräämiseen. Me huolehdimme vaihtolavan kuljetuksesta ja sen sisällön oikeaoppisesta kierrätyksestä.

Nosturi- ja nostokoripalvelut

L & M Sillanpää Oy:ltä saat myös ammattitaitoiset nosturi- ja nostokoripalvelut. Meillä on käytössämme laadukas kalusto!

Siivoustyön ohjaus, suunnittelu ja organisointi

Siivousalan asiantuntijana L & M Sillanpää Oy tarjoaa myös siivoustyön ohjausta ja suunnittelua. Siivouspalvelut suunnitellaan aina asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Laadimme siivoussuunnitelman, jossa käydään läpi juuri kyseisen kohteen siivousta koskevat tavoitteet ja erityispiirteet. Jokainen kohde on erilainen – ammattilainen näkee, mikä siivousmenetelmä toimii parhaiten missäkin!

Siivouskoneiden vuokraus

Meiltä saat siivouskoneet myös vuokralle. Valikoimaamme kuuluvat höyrypesuri, tekstiilipesuri, vesi-imuri ja pieni yhdistelmäkone. 

Kysy lisää!