Siivous- ja Kiinteistöpalvelu Sillanpää Oy

Siivouspalvelut ja kiinteistöhuollon palvelut vuosikymmenien kokemuksella | Karstula

Siivous- ja Kiinteistöpalvelu Sillanpää Oy tuottaa kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa sekä siivouspalveluita yrityksille ja taloyhtiöille Karstulassa ja lähikuntien alueella. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 1995, joten osaamisemme kiinteistöhuollon ja siivouspalvelujen suhteen on huippuluokkaa. Pitkä kokemuksemme, ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä hyvä ja monipuolinen konekalustomme takaavat laadukkaan työnjäljen ja asiakkaiden tyytyväisyyden.

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuollon palveluihimme kuuluu rakennusten lämmityksen, ilmanvaihdon ja muun talotekniikan hoito, huolto, kunnossapito, korjaustyöt, avainpäivystyksen vuorokauden ympäri 

Kiinteistöhuolto hoitaa vuodenajasta riippuen eri toimenkuvia: kesäaikaan viheralueiden hoidon ja kunnossapidon, talvisin kulkuväylien ja piha-alueiden aurauksen sekä hiekoituksen. 

Kiinteistöpäivystys

Palveluihimme kuuluu myös ympärivuorokautinen päivystys hätätilanteita varten. Saat meidät kiinni silloin, kun hätä on suurin eli hana vuotaa tai avaimet ovat jääneet sisälle. Soita 0400 660 780!

Siivouspalvelut

Tarjoamme laadukkaita siivouspalveluita yrityksille ja julkiselle hallinnolle. Räätälöimme siivouspalvelut asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Siivous voi esimerkiksi olla kokonaisvaltaista perussiivousta tai ylläpitosiivousta. Toteutamme myös perusteellisia rakennussiivouksia ja vahinkosiivouksia.