Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuollon konkarit palveluksessasi | Karstula

Siivous- ja Kiinteistöpalvelu Sillanpää Oy toteuttaa kattavia kiinteistöhuollon palveluita yrityksille ja taloyhtiöille Karstulassa ja lähikunnissa. Meille on vuosikymmenien aikana kertynyt vankka kokemus ja tietotaito kiinteistöhuollosta. Laadukas kiinteistöhuolto on tärkeä osa kiinteistön toimivuutta, viihtyvyyttä ja käyttöikää. Siivous- ja Kiinteistöpalvelu Sillanpää Oy pitää kiinteistöstäsi huolta – parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiinteistöjen huollot ja remontit

Toteutamme ammattitaidolla kaikenlaiset kiinteistöjen huolto- ja korjaustyöt sekä remontit. Ammattilaisen tekemät huolto- ja korjaustoimenpiteet lisäävät kiinteistön asumismukavuutta ja turvallisuutta. 

Talotekniikan hoito

Kiinteistöhuollon palveluihimme kuuluu myös talotekniikan toimintojen tarkkailu. Seuraamme esimerkiksi lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmien toimintaa ja teemme tarvittavia säätöjä. Säännöllisellä seurannalla voidaan jopa ehkäistä lämmityskulujen nousu.

Lumen auraukset ja hiekoitukset  

Siivous- ja Kiinteistöpalvelu Sillanpää Oy hoitaa lumen auraukset ja hiekoitukset huolella – talvesi helpotukseksi. Hoidamme pienet ja suuret lumityöt nopeasti ja joustavasti!

Piha-alueiden harjaukset ja pesut

Puhtaassa ympäristössä kelpaa asua ja oleskella. Siivous- ja Kiinteistöpalvelu Sillanpää Oy toteuttaa piha-alueiden harjaukset ja pesut tehokkaalla kalustolla. Kun pihan siisteydestä pidetään huolta, lika ei kulkeudu asuintiloihin. Katupöly voi aiheuttaa hengitysongelmia. Katupölyn tuomia haittoja torjutaan parhaiten ammattilaisen toteuttamalla pesulla.

Nurmikon leikkaus ja piha-alueiden kunnossapito

Siivous- ja Kiinteistöpalvelu Sillanpää Oy laittaa rehottavat nurmikkoalueet kuriin. Hoidamme nurmikon leikkaukset ja muut piha-alueiden kunnossapitoon liittyvät työt ammattitaidolla.  Nurmikon leikkauksessa oikeaoppinen tekniikka on tärkeä, jotta nurmikko jaksaa kasvaa!

Kaipaatko töihin kiinteistöhuollon ammattilaisia? Ota yhteyttä meihin! »